Офіційний сайт Степанівської селищної територіальної громади
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний фонд «Рокада» пропонує вразливим верствам населення низку соціальних послуг

Дата: 05.06.2024 16:51
Кількість переглядів: 74

Степанівською селищною радою налагоджено співпрацю з благодійним фондом «РОКАДА», який діє на території Сумської області. З метою взаємодії та координація діяльності, для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації прав та соціальних гарантій, передбачених законодавством України, особами, які перебувають у кризі/складних життєвих обставинах, дітей, молоді, людей з особливими потребами, а також внутрішньо-переміщених осіб (ВПО), задоволення їх суспільних, зокрема соціальних, культурних, та інших інтересів, використання наявних можливостей у забезпеченні захисту їх соціальних прав, наданню реабілітаційної, морально-психологічної допомоги, правової підтримки було укладено Меморандум про співпрацю.

Благодійний фонд «РОКАДА» опікується внутрішньо переміщеними особами, особами, які постраждали від війни, особами з інвалідністю, тими, хто постраждав від гендерно-зумовленого насилля та іншими вразливими верствами населення та надають безкоштовну допомогу.

У штаті благодійного фонду працюють фахівці, які надають безкоштовну психологічну підтримку, соціальні консультації, допомогу постраждалим від насильства, здійснюють юридичний супровід, піклуються особами з інвалідністю. Надають послуги транспортування, в тому числі для осіб з інвалідністю.

5 червня 2024 року представники благодійного фонду «РОКАДА» завітали до Степанівської селищної ради, де була організована зустріч з внутрішньо переміщеними особами.

Учасники зустрічі мали можливість познайомитися з представниками фонду, дізналися про сфери надання допомоги, поспілкуватися з питань, які турбують людей, отримати індивідуальні консультації.

Ті, кого зацікавила діяльність благодійного фонду «РОКАДА», та виникли питання з вирішенням яких може допомогти благодійний фонд, можуть звертатися за адресою: м. Суми, проспект Свободи, 50, або за телефоном гарячої лінії: (067)3098937. Більш детальну інформацію про діяльність благодійного фонду можна дізнатись на сайті https://rokada.org.ua та фейсбук сторінці https://www.facebook.com/rokadasumy

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь