Офіційний сайт Степанівської селищної територіальної громади
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шануємо пам`ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2024 14:48
Кількість переглядів: 24

Сьогодні Україна вшановує пам’ять героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я доклали усіх зусиль, аби трагедія, що сталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС, не змогла зруйнувати ще більше життів.

Для України – це не лише велика трагедія, а й знак безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів, аварія стала символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь.

Аварія на Чорнобильській АЕС 38 років тому – це трагедія для всього світу, тому що це була найбільша техногенна катастрофа. І сьогодні ми розуміємо, що це може повторитись, адже наші вороги настільки є нелюдами, що вдаються до ядерного шантажу. І українське законодавство, і місцева влада роблять усе можливе, щоб подвиг і героїзм ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції не були забуті.

Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам/ліквідаторкам страшної аварії. Адже ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів, вони ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Усвідомлюючи всю складність ситуації, нехтуючи власною безпекою, ці люди ступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

Ми глибоко вдячні героям-чорнобильцям, які рятували світ та Україну від катастрофи у 1986 році та дякуємо сьогоднішнім героям, які вчергове запобігають новітнім небезпекам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь