Офіційний сайт Степанівської селищної територіальної громади
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Російські спецслужби активно збирають інформацію, використовуючи колаборантів-навідників для обстріли обʼєктів критичної та військової інфраструктури

Дата: 15.11.2023 15:21
Кількість переглядів: 73

Обстріли обʼєктів критичної та військової інфраструктури здійснюються рф аби примусити вище Українське політичне керівництво піти на переговори з кремлівським режимом на вигідних для останнього умовах. Подібні провокації спрямовані не тільки залишити українців без світла, а також деморалізувати населення.

Якщо у вас є можливість, запасіться акумуляторними або сонячними батареями, іншими пристроями, що дозволять заряджати життєвонеобхідну техніку а також альтернативні методи заряджання (павербанки) для телефона чи інших пристроїв, які потребують живлення (ноутбуки, ліхтарики тощо). Завжди тримайте зарядженим свій мобільний телефон. Подбайте, аби рахунок мобільного був завчасно поповнений.

Можна придбати дизельний чи бензиновий генератор, однак їх можна використовувати лише поза домом. При цьому не запускайте генератор у будинку чи гаражі, не підключайте його до домашньої електричної системи. Не завадить придбати спеціальні пристрої, які захищають ґаджети від перепадів напруги, що часто трапляється під час відключень електроенергії.

Утепліть своє житло, вікна, вхідні двері. Варто обробити герметиком шпарини у вікнах, використати ущільнювач, аби запобігти втраті тепла. Таку саму процедуру варто провести і з вхідними дверима.

Нехай ця новина не буде для вас відкриттям, оскільки ми безліч разів нагадували, якщо Росія відновить масштабний обстріл енергоінфраструктури, уникнути масових відключень електрики не вдасться. 2023-2024 роки можуть стати найважчою за всю незалежність країни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь