Офіційний сайт Степанівської селищної територіальної громади
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Суспільно корисні роботи – спільними зусиллями наближаємо перемогу!

Дата: 28.07.2023 11:53
Кількість переглядів: 105

Одним із напрямків співпраці Сумської філії Сумського обласного центру зайнятості із Степанівською селищною радою та роботодавцями є організація суспільно корисних робіт.

 

Суспільно корисні роботи – це один із видів тимчасової зайнятості, який має оборонний характер або ж слугує для ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникли в період воєнного стану. Основна мета організації та проведення таких робіт – це задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань та сил цивільного захисту у зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації проти України, забезпечення функціонування економіки та системи забезпечення життєдіяльності, в тому числі соціально незахищених верств населення.

До суспільно корисних робіт залучаються зареєстровані безробітні та інші незайняті особи, зокрема внутрішньо переміщені, а також працівники функціонуючих в умовах воєнного стану підприємств, за домовленістю з керівниками.

 

27 липня 2023 року між Степанівською селищною радою та  Сумською філією Сумського обласного центру зайнятості укладено договір на проведення суспільно корисних робіт на території Степанівської селищної територіальної громади.

 

Завдяки організації суспільно корисних робіт вдасться розв'язати низку актуальних для життєдіяльності громади питань, а також на деякий час залучити безробітних осіб до легальної зайнятості з гарантованим заробітком.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь